واکنش امام جمعه فسا به مطلب اغفال کننده سایت سرو فسا / مطالبی که بوی توطئه از آن می آید

ساخت وبلاگ
به گزارش سلام فسا به نقل از آدینه فسا نماز عبادی سیاسی و دشمن شکن جمعه ی این هفته با حضور پر شور امت حزب الله به امامت آیة الله دکتر طهماسبی در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) اقامه شد.

امام جمعه ی فسا در خطبه ی اول به چهاردهم خرداد سالروز مصیبت بزرگ جهان اسلام در غم از دست دادن روح خدا خمینی کبیر اشاره کرد و گفت: بیست و هفت سال پیش در چنین روزی روح معمار کبیر انقلاب به ملکوت اعلی پر کشید و امت اسلام و مستضعفان جهان را در غم و اندوه عمیق فرو برد. وی افزود: اگر چه امروز امام در بین ما نیست اما سخنان، پیامها و وصیتنامه ی حضرت امام، نقشه ی راه نظام جمهوری اسلامی و چراغ هدایت ملت بزرگوار ایران است. وصیتنامه ی امام دستورالعمل جامعی است که اسلام را به درستی به مخاطبان می شناساند، نشیب و فراز های تاریخ معاصر را می نمایاند، از چهره ی استعمارگران خارجی و خائنان داخلی و تزویرگران و قدرت پرستان پرده بر می دارد، و در نهایت به مردم مظلوم که در طول تاریخ تحت ستم همین خائنان قرار داشته اند می فهماند که برای آزاد زیستن و مستقل ماندن باید راه مبارزه و استقامت را بپیمایند. امام گر چه فقیه بزرگ و اصولی متتبع، کلامی و فیلسوف ژرف اندیش، عارف عمیق و صاحب نظر در عرفان نظری بود، اما شخصیت عظیم امام، بدین جهت است که ایشان به معنای واقعی کلمه «مجاهد فی سبیل الله» بود و به آیه ی شریفه ی «و جاهدوا فی الله حق جهاده» عمل نمود، و تمامِ توانِ خود را برای مجاهدت در راه خدا به کار گرفت. امام لحظه ای دست از مبارزه ی با ظالمان و ستمگران نکشید و هرگز در مقابل دشمنان دین و کشور کوتاه نیامد. امام هم در جهاد اصغر، هم در جهاد اکبر و هم در جهاد کبیر در میان غیر معصومین علیهم السلام بی نظیر بود. برای همین است که دشمنان و شیاطین از امام کینه ی عمیقی به دل دارند و از هر فرصتی برای تخریب شخصیت امام استفاده کرده و می کنند. اخیرا لجن پراکنی رادیو دولتی انگلیس بی بی سی فارسی را همه ی شما شنیدید که به امامِ سازش ناپذیر در مقابل دشمنان، امامی که با شجاعت حکم اعدام سلمان رشدی را که به پیامبر اکرم (ص) اهانت کرده بود صادر کرد، حتی بعضی از دوستان به او گفتند این را علنی نکنید در جامعه ی بین المللی برای ما بد تمام می شود، امام حرف هیچ کس را گوش نکرد و حکم اعدام سلمان رشدی را صادر کرد و فرمود: هر کس با سلمان رشدی عالما و عامدا همکاری کرده باشد محکوم به قتل است. رادیو بی بی سی این رادیوی استعمار پیر انگلیس به امام سازش ناپذیر ما تهمت ارتباط با برخی از مسئولان آمریکایی زد. این بدین خاطر است که دشمن از خط امام می ترسد، از راه امام می ترسد، از کلام امام می ترسد، و از وصیت نامه ی امام که چراغ هدایت برای ملت های جهان است می ترسد.

دکتر طهماسبی افزود: امام عزیز پنج شاخصه ی مهم داشت که ما باید این شاخصه ها را پیوسته مد نظر داشته باشیم تا انقلاب و نظام اسلامی ما از کید دشمنان مصون بماند. پنج شاخصه ی مهم امام عبارتند از:
۱. خدامحوری. امام هیچگاه خدا را فراموش نکرد. پیوسته می فرمود: ما هر چه داریم خدا به ما داده است. در سخت ترین شرایط، تکیه گاهش خدای متعال بود.
۲. تکلیف محوری. می فرمود: ما موظفیم به تکلیفمان عمل کنیم. همانند جدش امام حسین علیه السلام، می فرمود: ما به تکلیفمان عمل می کنیم و لو اینکه همه بر علیه ما باشند. امام حسین علیه السلام هم فرمود: من به کوفه می روم چون تکلیفم این است و لو تحت عنوان انّ الله شاء ان یراک قتیلا، کشته شوم، و برای انجام تکلیف، زن و فرزندانم را هم تحت عنوان إنّ الله شاء أن یراهنّ سبایا با خود می برم. این یعنی تکلیف محوری، برای مومن نتیجه مهم نیست، مهم این است که به تکلیفش عمل کند و امام در این جهت الگو برای همه ی ما بود. او تکلیف محور بود.
۳. استکبار ستیزی. امام، دشمنِ سرسختِ استکبار بود چه شیطان بزرگ و چه شیطان های کوچک. تا آخرین لحظات عمرش که حدود نود سال عمر کرد لحظه ای در استکبار ستیزی اش کوتاه نیامد.
۴. عدالت خواهی. امام برای تحقق عدالت، سخت در تب و تاب بود و کوشش می کرد تا عدالت اجتماعی محقق شود. مسئولینی که به فکر مردم بیچاره و مستضعف نیستند، مسئولینی که خوی اشرافی گری دارند، مسئولینی که خودشان را تافته ی جدابافته ی از مردم می دانند، این ها دور از خط امام هستند گر چه قبل از انقلاب در کنار امام بودند و رنج و زندان کشیده اند. این ها خط امامی نیستند. امام، عدالتخواه بود و به دنبال تحقق عدالت اجتماعی بود.
۵. خدمتگزاری. امام خودش خدمتگزار این مردم بود و به مسئولین هم توصیه می کرد که اگر خیر دنیا و آخرت را می خواهند باید خدمتگزار این مردم باشند. و در اوائل انقلاب فرمود: من آمده ام خدمتگزار این مردم باشم، رهبری مطرح نیست خدمتگزاری مطرح است.

آیت الله طهماسبی در خطبه ی دوم با اشاره به انتخاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای به رهبری نظام اسلامی گفت: در چهاردهم خرداد ۱۳۶۸ و در اوج اندوه و ماتم از دست دادن امام امت، خبرگان ملت، اقدامی انقلابی و آگاهانه انجام دادند و رهبر جدید را به ملت معرفی کردند. در آن فضای غم و اندوه و بحران، این انتخابِ شایسته مرهمی شد بر دل های مردم عزادار ایران که در فراق امامشان خون گریه می کردند. و این انتخاب یقینا با هدایت الهی انجام گرفت و مزد مجاهدت ملت ایران بود که خدای متعال به آن ها عنایت کرد که خود فرمود: و الذین جاهدوا فینا لنهدینّهم سبلنا. وی افزود: مگر هر کسی لیاقت رهبری امت را دارد؟ می گویند از مرحوم آیت ا... العظمی سید محمد فشارکی که عالم کم نظیری بود درخواست کردند که مرجعیت دینی را به عهده بگیرد. ایشان با صراحت و شجاعت گفت: انّی لستُ اهلا لذلک، لأنّ الریاسة الشرعیة تحتاج الی امور غیر العلم بالفقه و الأحکام من السیاسات ومعرفة مواقع الامور، و أنا رجل وسواسي في هذه الامور، فإذا دخلتُ أفسدتُ و لم اُصلح، و لایسوغ لي غیر التدریس، یعنی درست است که من علم دارم و فقیه هستم، اما صلاحیت مرجعیت را ندارم، چون رهبری مردم و ریاست شرعی، غیر از دانش فقه و علمِ به احکام، چیزهای دیگری را هم می خواهد، فقیهی می تواند ریاست مردم را به عهده بگیرد که سیاست بلد باشد، و نسبت به امور، اوضاع و شرایط کشور، منطقه و جهان آشنایی کامل داشته باشد، و من در این قضایا وسواسی هستم و نمی توانم به درستی مدیریت کنم، و اگر وارد این کار شوم کار را خراب می کنم. لذا با شجاعت اعلام کرد من نمی توانم مرجع دینی شوم، و فرمود: برای من که این مسائل را آگاه نیستم غیر از تدریس در حوزه ی علمیه، کار دیگری جائز نیست.

خطیب جمعه ی فسا افزود: رهبر فرزانه و حکیم انقلاب در طول بیست و هفت سال رهبری این امت همانند امام راحل به درستی کشتی انقلاب را سکانداری کردند و ذره ای از آرمان های انقلاب کوتاه نیامدند. تداومِ راهِ امام و حفظ اصولِ مکتبِ امام و مقابله با تحریف شخصیت امام، استکبار ستیزی، شناخت دشمن و حساسیت نسبت به طرح های دشمن، دیده بانیِ نافذ و رصدِ حرکتِ جبهه ی دشمن، خنثی کردن برنامه ها و توطئه های دشمن، نظریه پردازی در عرصه های مختلف، بصیرت دهی، مسئولیت پذیری و پاسخگویی، عبور دادن انقلاب از بحران های مختلف، تلاش برای ایجاد وحدت بین نیروهای انقلاب، تلاش برای پیشرفت کشور و مطالبه ی ایجاد نهضت تولید علم، و دغدغه سازی جهت توجه بیشتر به آرمان های انقلاب اسلامی، از برجستگی های رهبری بیست و هفت ساله ی رهبر فرزانه ی انقلاب حضرت آیت ا... العظمی امام خامنه ای مد ظله العالی بوده است.

وی افزود: یکی از مقوله هایی که اخیرا مقام معظم رهبری بارها بر آن تاکید نموده اند، انقلابی بودن است. در جمع خبرگان ملت فرمود شما باید انقلابی باشید، به مجلسیان فرمود باید انقلابی باشید، به دانش آموزان و دانشجویان فرمود باید انقلابی باشید، به طلاب و روحانیون فرمود باید انقلابی باشید، و امروز هم در جمع عزاداران در حرم امام راحل به همه ی ملت توصیه نمود که باید انقلابی باشید و پنج شاخصه ی مهم انقلابی بودن را بیان فرمودند که عبارتند از:

۱. پایبندی به مبانی و ارزش های اساسی انقلاب
۲. هدفگیری آرمان های انقلاب، و همت بلند برای رسیدن به آن
۳. پایبندی به استقلال همه جانبه ی کشور
۴.حساسیت در برابر دشمن و عدم تبعیت از آن
۵. تقوای دینی و سیاسی

و فرمود: هر کس این پنج شاخصه را داشته باشد انقلابی است و لو اینکه یک نوجوان و جوان پس از انقلاب باشد. و فرمود: کسی که این شاخصه ها را رعایت می کند ممکن است از من که سابقه ی طولانی در انقلاب دارم انقلابی تر باشد. و از آن طرف کسی که این شاخصه ها در او نباشد و لو زندان کشیده باشد و سالها در کنار امام بوده باشد، انقلابی نیست.

امام جمعه ی فسا ادامه داد: کسی که انقلابی است به ارزشهای اسلامی به شدت پایبند است. متاسفانه برخی از افراد معلوم الحال حرف های سخیفی می زنند و اخیرا در رسانه های محلی مطالب اغفال کننده ای نوشته اند، مطالبی که بوی توطئه از آن می آید، به بهانه ی این که اسلام طرفدار شادی است، مراسم و مجالس سوگواری اهل بیت را به سخره گرفتند و کسانی را که به این مجالس اهمیت می دهند افراد مازوخیسم و سادیسم خواندند. این فرد سبک مغزی که این مطلب را نوشته است باید بداند که شادی به معنای لودگی و مسخره بازی در آوردن نیست. شادی واقعی آن است که دل را آرامش دهد و کسانی که در مجالس اهل بیت شرکت می کنند مخصوصا مجالس امام حسین، انسان های شادی هستند، گریه ی بر امام حسین دلشان را آرام می کند و دل که آرام باشد انسان شاد است. آرامش دل است که باعث شادی انسان می شود، نه لودگی و شادی مقطعی و لحظه ای. بنابر این، شادی به معنای آرامش روحی و روانی است. لذا خیلی از این افرادی که به ظاهر شادی های سطحی مقطعی گناه آلود دارند افراد افسرده هستند و غالبا همین ها هستند که دست به خودکشی می زنند. این نکته را باید توجه کنیم که ما هر چه داریم از مجالس اهل بیت است و هر چه داریم به برکت گریه ی بر امام حسین علیه السلام است. این افراد جرأت ندارند که صراحتا به مجالس امام حسین حمله کنند لذا این گونه حرفها را مطرح می کنند. من به این گونه افراد هشدار می دهم که اگر دست از این شیطنت هایشان بر ندارند، طبق وصیتنامه ی امام راحل، اقدام انقلابی در مورد آنها اعمال خواهد شد.

وی افزود: در روز های پایانی ماه شعبان قرار داریم و در آستانه ی ورود به ماه میهمانی بزرگ الهی یعنی ماه مبارک رمضان، جا دارد این دعا را در روزهای پایانی شعبان تکرار کنیم: اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَكُنْ غَفَرْتَ لَنَا فِي مَا مَضَى مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِرْ لَنَا فِيمَا بَقِيَ مِنْهُ. ان شاءالله آماده شویم برای میهمانی بزرگ الهی در ماه مبارک رمضان.

سلام فسا...
ما را در سایت سلام فسا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار salamfasa بازدید : 126 تاريخ : چهارشنبه 19 خرداد 1395 ساعت: 23:31