مسئولین هر چه زودتر تکلیف فرماندار فسا را مشخص کنند

ساخت وبلاگ
به گزارش سلام فسا، سایت آدینه فسا ارگان رسمی دفتر امام جمعه شهرستان فسا متن خطبه های این هفته را به شرح زیر منتشر کرد:

گزیده ی خطبه های نماز جمعه ی مورخه ۲۵/۴/۱۳۹۵
خطیب: علی طهماسبی
خطبه ی اول
هفته ی گذشته عرض کردیم عشق و محبت، ریشه ی بسیاری از عمل ها و عکس العمل های انسانی است، و رد پای عشق را در بسیاری از حوادث می توان یافت. و عرض کردیم اگر این عشق الهی باشد، سمت و سوی حرکت انسان نیز خدایی خواهد شد و از غیر حق تعالی سلب جهت خواهد کرد. اما عرض کردیم برای ورود به خانه ی عشق، کلید لازم است. اولین کلید را که شناخت و معرفت بود هفته ی گذشته بیان کردیم.

دومین کلید برای ورود به خانه ی عشق الهی، شناخت و یادآوری نعمت های خدای متعال است. اگر دل متوجه نعمتی شود مجذوب صاحب نعمت می شود. نبی گرامی اسلام صلی الله علیه و آله وسلّم می فرماید: جُبِلَتِ القُلُوبُ على حُبِّ مَنْ أحسَنَ إليها و بُغْضِ مَنْ أساءَ إليها، دل، مجذوب و شیفته ی کسی می شود که به او احسان و محبت کند. خوان نعمت و بخشش الهی پیوسته بر ما گسترده شده است. در دعا می خوانیم: اللَهُمَ مَا بِنَا مِن نِعمَةٍ فَمِنکَ، خدایا هر نعمتی که ما داریم و از آن برخورداریم از توست. و چه زیبا گفته است سعدی خوش سخن در گلستان:

بارانِ رحمتِ بی حسابش همه را رسیده، و خوانِ نعمت بی دریغش همه جا کشیده، پرده ی ناموسِ بندگان به گناهِ فاحش ندَرَد، و وظیفه ی روزی خواران به خطای منکر نبرد،

ای کریمی که از خزانه ی غیب
گبر و ترسا وظیفه خور داری
دوستان را کجا کنی محروم
تو که با دشمنان نظر داری.

فرّاشِ باد صبا را گفته تا فرشِ زمرّدین بگسترد، و دایه ی ابرِ بهاری را فرموده تا بناتِ نبات را در مهدِ زمین بپرورد، درختان را به خلعتِ نوروزی، قبای سبزِ ورق در بر کرده، و اطفالِ شاخ را به قدومِ موسمِ ربیع، کلاهِ شکوفه بر سر نهاده، عصاره ی نالی به قدرتِ او شهدِ فائق شده، و تخمِ خرمایی به تربیتش نخل باسق گشته،

ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارند
تا تو نانی به کف آریّ و به غفلت نخوری
همه از بهرِ تو سرگشته و فرمانبردار
شرطِ انصاف نباشد که تو فرمان نبری

نعمت های محسوس و مادی و نعمت های نامحسوس و معنوی، همه عاریتی از خزانه ی لطف و بنده نوازی و ذرّه پروری خدای متعال است، هر چه داریم از اوست. عمری سرِ سفره ی نعمت او نشسته ایم و از کرم و احسان او برخورداریم. اگر همین یک نکته را دریابیم کافی است که دل های ما لبریز از عشق و محبت او شود.

در روایت است که خداوند متعال به داوود نبی فرمود: ای داوود! مرا نزد مردم محبوب بگردان، عرض کرد: خدایا چه کنم که بندگانت دوستدار تو شوند. فرمود: اُذکُر أیاديّ عندهم فإنّک اذا ذکرتَ لهم ذلک أحبّوني، یعنی نعمت هایی را که به آنان داده ام یادآوری کن که اگر نعمت هایم را به یاد آنان بیاوری مرا دوست خواهند داشت. اینکه خداوند در قرآن کریم می فرماید: وَ أَمَّا بِنِعْمَةِ رَبِّكَ فَحَدِّثْ، نعمتی که خدا به تو داده آن نعمت را بیان کن، برای این است که انسان متوجه ولیِّ نعمت خود شود که توجه به ولی نعمت و نعمت های او باعث می شود که او را دوست بدارد و از او فرمانبرداری کند، که این اطاعتِ عاشقانه، زمینه سازِ سعادتِ ابدی است.

سومین کلید خانه ی عشق، درخواست از خدای متعال است. اگر محبت خدای متعال، یک موهبت است که هست، پس باید آن را از خدای وهّاب درخواست کرد. از خدا بخواهیم که ما را لایقِ عشق خود کند و ظرفیت این موهبت را در ما ایجاد کند. باید از او خواست تا عطا کند و خرابی دلِ بندگانِ مشتاق را قرارگاهِ گنجِ محبت خود سازد، و دل را با این کیمیا آباد کند. امام سجاد علیه السلام در یکی از مناجات هایش عرض می کند: اللّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ أَنْ تَمْلأَ قَلْبِي حُبّاً لَكَ، خدایا از تو درخواست می کنم که قلبم را از محبت خودت لبریز کنی. خداوند، کریم است، پس باید از او درخواستِ اکرام کرد، و یکی از جلوه های اکرام خداوند به بنده اش، بخشش محبت به قلبِ اوست. امیرالمؤمنین علیه السلام می فرماید: إذا أكرَمَ اللهُ عَبدا شَغَلَهُ بِمَحَبَّتِهِ، اگر خدا بخواهد بنده اش را اکرام کند او را مشغول به محبت خود می کند. دلش را لبریز از محبت و عشق خود می کند. از نبی گرامی اسلام نقل شده است که فرمود: شعیب نبی از عشق خدا آن قدر گریه کرد که نابینا شد، ولی خداوند متعال بینایی اش را به او برگرداند، تا سه بار این کار تکرار شد، بار چهارم که شعیب از سوزِ عشق الهی گریه کرد و نابینا شد، خدای متعال به او وحی نمود: تا کی می خواهی این گریه ات را ادامه دهی؟ اگر از ترس جهنم گریه می کنی تو را از آتش ایمنی دادم، و اگر از شوق بهشت گریه می کنی بهشت را برای تو مباح نمودم. شعیب عرض کرد: الهي و سیدي انت تعلم أنّي ما بکیتُ خوفا من نارک و لا شوقا الی جنتک، و لکن عقّد حبُّک علی قلبي، مولای من خدای من! خودت می دانی که من نه از ترس جهنمت گریه می کنم و نه شوق به بهشتت دارم، و لکن محبت تو دلم را گره زده است، برای همین است که در فراق تو گریه می کنم، نمی توانم صبر کنم تا اینکه به لقاء تو برسم. فأوحی الله الیه خدای متعال به حضرت شعیب وحی کرد: ای شعیب! اگر قصه این است، به خاطر این عشق و محبتی که به من داری به زودی کلیم خودم موسی بن عمران را به خدمت تو در خواهم آورد،

یا رب ز شراب عشق، سرمستم کن
و از عشقِ خودت نیست کن و هستم کن
از هر چه به جز خودت تهی دستم کن
یکباره به بندِ عشق پا بستم کن

خطبه ی دوم
امروز بیست و پنجم تیرماه به نام روز بهزیستی و تامین اجتماعی نامگذاری شده است. سازمان بهزیستی کشور به موجب لایحه ی قانونی در سال ۱۳۵۹ جهت تحقق مفاد اصول: سوم، بیست و یکم و بیست و نهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در زمینه ی تحقق عدالت اجتماعی تشکیل شده است. سازمان بهزیستی به منظور نیل به اهداف خود با اتخاذ تدابیر لازم و حمایت های گوناگون از کودکان نیازمند، زنان و کودکان بی سرپرست، در راه ماندگان، و همچنین عرضه ی خدمات توانبخشی به معلولان جسمی و ذهنبی، مبتلایان به بیماری های صعب العلاج، معتادان و ناسازگاران اجتماعی و نیز پیشگیری از معلولیت ها و آسیب های اجتماعی با توجه به حفظ کرامت و ارزش های والای انسانی و تکیه بر تعاون، همکاری و همیاری مردمِ نیکوکار از طبقات مختلف، تلاش می کند. ما از زحمات همه ی عزیزانی که در این نهاد با ارزش تلاش می کشند تشکر می کنیم. اما توصیه ای که به این عزیزان دارم این است که باید دو کار عمده را به عنوان اولویت کاری خودشان قرار دهند: پیشگیری و توانمند سازی. باید با برنامه های آموزشی و برنامه های مختلفی که ارائه می دهند تلاش کنند از تولد فرزند معلول، فرزندی که مشکل ذهنی و یا جسمی دارد جلوگیری شود، اگر آموزش درست انجام شود خیلی از این مسائل قابل پیشگیری است. نکته ی دیگر، توانمند سازی است. اگر فردی تحت پوشش است و مشکل جسمی دارد ماهانه پولی به او داده شود، هم عزّتش زیر سوال می رود و هم راهِ چاره ی اساسی نیست. باید با توجه به معلولیت، شغلی برای او ایجاد کرد. یک معلول جسمی ممکن است همه ی کارها را نتواند انجام دهد اما می تواند بعضی از کارها را انجام دهد. بهزیستی باید با همکاری ادارات دیگر به این سمت و سو حرکت کند یعنی به سمت توانمندسازی افراد تحت پوشش.

و اما سازمان تامین اجتماعی کشور به موجب اساسنامه و قوانین حاکم بر آن، یک سازمان بیمه گر اجتماعی است که ماموریت اصلی آن پوشش دادن کارگران مزدبگیر و حقوق بگیران به صورت اجباری، و صاحبان حِرَف و مشاغل آزاد به صورت اختیاری است. این سازمان، یک نهاد عمومی غیر دولتی است که بخش عمده ی منابع مالی آن از محل اخذ حق بیمه ها تامین می شود. تکیه گاه اصلی این سازمان، مشارکت سه جانبه ی کارفرمایان، بیمه شدگان و دولت در عرصه های مختلف سیاستگزاری، تصمیم گری کلان و تامین منابع مالی است. امیدواریم عزیزان تامین اجتماعی برای رفع مشکلات جامعه ی کارگری تلاش بیشتری کنند. باید دولت محترم تمهیداتی بیندیشد که همه ی کارگران ساختمانی بیمه شوند. متاسفانه سهمیه ای که برای بیمه ی کارگران ساختمانی دیده می شود بسیار کم است و جوابگوی تعداد زیاد متقاضیان نیست. دولت باید این سهمیه ها را بیشتر کند تا ان شاءالله همه ی کارگران ساختمانی تحت پوشش بیمه قرار بگیرند. طبقات دیگر هم بیمه هایشان ترقی پیدا کند تا اگر احیانا مشکلی برایشان پیش آمد و یا بیکار شدند بیمه بتواند پاسخگو باشد.

بیست و ششم تیرماه سالروز تاسیس شورای نگهبان قانون اساسی در سال ۱۳۵۹ است. هر قدر کارکردی که یک بخش از یک سازمان انجام می دهد ارزشمند تر و مهم تر باشد، آن بخش دارای منزلت و مقام مهم تری در آن سازمان است. چنانکه در پیکر آدمی، قلب و مغز به دلیل کارکرد مهمی که دارند شریفترین اعضای بدن به شمار می آیند. شورای نگهبان، دارای منزلت مهم و خطیری در نظام جمهوری اسلامی ایران است. این منزلت مهم به دلیل وظایف حساسی است که بر عهده ی شورای نگهبان گذاشته شده است. نهاد شورای نگهبان وظیفه ی صیانت از اسلامیت و جمهوریت نظام اسلامی را بر عهده دارد. هم به واسطه ی تطبیق روند تصویب قوانین مجلس با شرع مقدس اسلام، پاسدار اسلامیت نظام است، و هم به سبب تطبیق قوانین با قانون اساسی، پاسدار ابعادی از جمهوریت نظام است. علاوه بر این، شورای نگهبان با نظارت مؤثر و کارآمد بر حُسن برگزاری انتخابات، استمرارِ سلامتِ جمهوریت نظام را تضمین می کند. برای همین است که این نهاد با ارزش از ابتدای شکل گیری اش مورد هجمه ی گسترده ی دشمنان بوده است. چون شورای نگهبان به مقدار زیادی راه نفوذ مهره هایشان را می بندد و نمی گذارد در انتخابات مختلف، نفوذی ها و مهره های استکبار به مراکز تصمیم گیری نظام اسلامی راه پیدا کنند. خدای متعال به همه ی این عزیزان توفیق عنایت فرماید تا با انجام وظیفه ی خود، تضمین کننده ی اسلامیت و جمهوریت نظام باشند.

بیست و هفتم تیرماه سالروز اعلام پذیرش قطعنامه ی ۵۹۸ شورای امنیت سازمان ملل متحد از سوی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۶۷ است. امام راحل رضوان الله تعالی علیه با در نظر گرفتن مصالح عالی نظام اسلامی و با درک توطئه ی گسترده ی آمریکا و غرب بر علیه انقلاب اسلامی و مردم انقلابی ایران، پس از مشورت با فرماندهان عالی نظامی و مسئولان مملکتی، قطعنامه ی ۵۹۸ شورای امنیت را پذیرفتند و به تعبیر خود امام: جام زهر را سر کشیدند. جمهوری اسلامی ایران به دلیل ویژگی های مثبتِ برخی از مفاد این قطعنامه به ویژه بند های مربوط به معرفی متجاوز و پرداخت غرامت جنگی، این قطعنامه را پذیرفت. اما متاسفانه دشمنان بدعهد نگذاشتند نه متجاوز به سزای عمل خودش برسد (گرچه خدای متعال صدام ملعون را به سزای عملش رساند)، و نه غرامت جنگی جمهوری اسلامی ایران پرداخت شد. این نشان می دهد همانطور که بارها مقام معظم رهبری فرمودند امیدی به این سازمانهای بین المللی نیست. مستکبران عالم که اداره ی سازمان ملل را بر عهده دارند و با پول و زور خودشان دارند آن را می چرخانند، اصلا قابل اعتماد نیستند. در این قضیه ی برجام همه ی ما بدعهدی های دشمن را مشاهده کردیم. ما به همه ی تعهداتمان عمل کردیم ما اورانیوم غنی شده خود را به سیصد کیلو رساندیم، فردو تقریبا تعطیل شد، قلب رئاکتور اراک هم با بتون پر شد، اما طرف مقابل چه کرد؟ هنوز تحریم های بانکی ما کامل برداشته نشده است، هنوز بانک ها و شرکت های بزرگ از آمریکا می ترسند که بخواهند با ایران ارتباط برقرار کنند. و می بینیم که هر روز تحریم های جدیدی توسط مجلس سنا و کنگره ی آمریکا تصویب می شود. این نشان می دهد که دشمنان قابل اعتماد نیستند. در بحث برجام، من به همه توصیه می کنم که دقت کنید فصل امضای برجام گذشته است، الان باید حواس همه جمع باشد، هم دولت، هم منتقدان، که دشمن سر ما کلاه نگذارد.

راهپیمایی و اجتماع بزرگ مدافعان حریم خانواده در بیست و یکم تیرماه در سراسر کشور از جمله در شهرستان فسا برگزار شد. از همه ی عزیزانی که برای برپایی این راهپیمایی و اجتماع بزرگ تلاش کردند مخصوصا از سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی، بسیج خواهران و نیروی انتظامی تقدیر و تشکر می کنیم، و عرض می کنم همه ی دستگاه ها و مردم باید برای صیانت از عفت بانوان کشور جهت بقای خانواده تلاش کنند.

نکته ی دیگری که می خواهم عرض کنم در باره ی اقتصاد مقاومتی است. اقتصاد مقاومتی وقتی در کشور می تواند محقق شود که دو مشکل عمده در کشور اصلاح شود، تا این ها اصلاح نشود مطمئن باشید که اقتصاد مقاومتی تحقق پیدا نخواهد کرد: فساد اداری و فساد بانکی. متاسفانه محیط ادارات ما محیط سالمی نیستند. من نمی خواهم کار عزیزان پاکی که دارند تلاش می کنند را زیر سوال ببرم. بحث من در باره ی سیستم کلی ادارات است. این که یک فرد برای گرفتن مجوّز یک کار تولیدی که با آن می توان دهها نفر را مشغول بکار کرد، پنج سال به دنبال جواز بدَوَد، این یعنی فساد. و الا باید دست سرمایه گذار را هم بوسید و یک روزه به او مجوّز داد. این که کار یک ارباب رجوع، به جای یک ساعت، یک هفته انجام می شود، این یعنی فساد اداری. تا فساد اداری وجود داشته باشد مطمئن باشید اقتصاد مقاومتی محقق نمی شود. بانک ها چنانچه قبلا بارها گفتم، کارشان را به درستی انجام نمی دهند. بانک باید در خدمتِ تولید باشد، نه دلّال و رقیب تولید. نتیجه ی این فسادها می شود فیش های حقوقی نجومی. با اینکه آقا فرمودند این خیانت به بیت المال است و خیانتکاران باید به سزای اعمالشان برسند، با کمال تأسف اخیرا شنیده ایم که یکی از وزرا گفته است این فیش های حقوقی نجومی در کشورهای دیگر هم مرسوم است. بنابر این باید توجه کنیم که اصلاح ساختار اداری و ساختار بانکی کشور، از الزامات تحقق اقتصاد مقاومتی است.

آخرین نکته ای که می خواهم عرض کنم، قضیه ی فرماندار فسا است، متاسفانه با گذشت چندین ماه، هنوز فرماندار برای فسا مشخص نشده است، از مسئولین محترم درخواست داریم که هر چه زودتر تکلیف فرماندار فسا را مشخص کنند. البته سرپرست محترم فرمانداری جناب آقای خرم که هم انسان شریف و متدینی است و هم اهل کار و تلاش است، دارند کارشان را انجام می دهند ولی به هر صورت، ایشان سرپرست هستند و از اختیارات لازم برخوردار نیستند. اگر بناست ایشان به عنوان فرماندار معرفی شوند هر چه زودتر معرفی شوند، و اگر هم کس دیگری مد نظرشان هست هر چه زودتر معرفی کنند تا فسا به خاطر تزلزل و عدم ثبات در مدیریت، بیش از این، ضربه نبیند.

سلام فسا...
ما را در سایت سلام فسا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار salamfasa بازدید : 157 تاريخ : دوشنبه 28 تير 1395 ساعت: 8:25